master_ogre 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 سلام کسی کرکر اینستا واسه پایتون 3 داره که کمبو و پروکسی هم بگیره یا حداقل اموزشی چیزی 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.wIzArD 557 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 در هم اکنون، master_ogre گفته است : سلام کسی کرکر اینستا واسه پایتون 3 داره که کمبو و پروکسی هم بگیره یا حداقل اموزشی چیزی با سلام دوست من ابتدا باید بگم که لطفا قبل از هر تاپیک و طرح سوال ابتدا انجمن جست و جو کنید ! بعد هم اینکه اگر شما دنبال اسکریپت پایتون جهت بروت فورس اینستا گرام میگردید در تاپیک اسکریپت های پایتون بنده اپلود کردم و همچنین اگر اشتباه نکنم مدیر بخش عزیزمون پستر پایتون هم قبلا همچین کاری انجام دادن ! و اگر هم اشتباه نکنم دوستمون مستر پایتون اموزش ساخت اسکریپت بروت فورس یا کرکر با پایتون آپلود کرده بودند باز هم اگر نبود طی درخواستی به مدیران و تایید اونها براتون آموزشش قرار داده میشه ! موفق باشید ! 1 1 واکنش ها : johnjones و nnje به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master_ogre 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 داش واسه مستر پایتون رو من نمیتونم ببینم نوشته شما مجوز مشاده این مطلب را ندارید باید چیکا کنم که بتونم ببینم ؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 363 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 سلام ببینید وقتی مثلا شما میرید توی صفحه لاگین اینستاگرام وقتی یک یوزرنیم و پسورد رو میزنید و بعد روی لاگین کلیک میکنید در واقعا یه در خواست با متود post به سرور اینستاگرام میفرستید به ادرس زیر: https://www.instagram.com/accounts/login/ajax/ میفرستید و پارامتر هایی که هم میفرستید این ها هستند : username: یوزرنیمی که در فیلد یوزرنیم وارد کردید password: پسوردی که در فیلد پسورد وارد کردید queryParams: {"source":"auth_switcher"} optIntoOneTap: true اگه یوزرنیم و پسورد اشتباه بود سرور اینستاگرام همچین پیغامی بر میگردونه : {"authenticated": false, "user": true, "status": "ok"} حالا شما باید با کتابخانه request در پایتون که برای فرستادن درخواست POST یا GET استفاده میشه استفاده کنید این دیگه به مهارت برنامه نویسی شما بستگی داره در پناه حق 2 1 واکنش ها : RT3N ، MR.wIzArD و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 363 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 حالا اگه شما فقط میخوای استفاده کنی از این برنامه استفاده کن سرعتش عالیه لینک اسکن : https://www.virustotal.com/gui/file/358892e83ae6e2752b00cec75a097a3ce2d63d6882ef81ac84ea4bfd6c808796/detection Cracker Insta New.exe 1 1 واکنش ها : johnjones و MR.wIzArD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master_ogre 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 در در 3 مرداد 1398 در 13:51، armanbabaei گفته است : سلام ببینید وقتی مثلا شما میرید توی صفحه لاگین اینستاگرام وقتی یک یوزرنیم و پسورد رو میزنید و بعد روی لاگین کلیک میکنید در واقعا یه در خواست با متود post به سرور اینستاگرام میفرستید به ادرس زیر: https://www.instagram.com/accounts/login/ajax/ میفرستید و پارامتر هایی که هم میفرستید این ها هستند : username: یوزرنیمی که در فیلد یوزرنیم وارد کردید password: پسوردی که در فیلد پسورد وارد کردید queryParams: {"source":"auth_switcher"} optIntoOneTap: true اگه یوزرنیم و پسورد اشتباه بود سرور اینستاگرام همچین پیغامی بر میگردونه : {"authenticated": false, "user": true, "status": "ok"} حالا شما باید با کتابخانه request در پایتون که برای فرستادن درخواست POST یا GET استفاده میشه استفاده کنید این دیگه به مهارت برنامه نویسی شما بستگی داره در پناه حق دوست عزیز با همین یه کتاب خونه کارم راه میوفته ؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master_ogre 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 در 2 دقیقه قبل، master_ogre گفته است : دوست عزیز با همین یه کتاب خونه کارم راه میوفته ؟ من تحقبق کردم این کتاب خونه واسه پایتون 2 هست من با پایتون 3 کار میکنم 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 363 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 واسه پایتون 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه هر دو نسخه هست ببینید اینجارو: #پایتون 3 #این کتابخانه رو باید با دستور زیر نصب کنید pip install requests #و بعد باید اینجوری ازش استفاده کنی import requests url = "https://www.google.com" SendReq = requests.get(url) print(SendReq.text) #.text = این محتوای صفحه رو برمیگردونه 1 1 واکنش ها : MR.wIzArD و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر