e2ee00 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 سلام , چه راه ها و روش های سراغ دارید که من بتونم GPS tracking کنم رو اندروید ؟ میخوام لوکیشن طرف رو گیر بیارم. 2 واکنش ها : iranihacker و mrrb به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3dC0d3r 565 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 سلام دسترسی فیزیکی به Device موجوده یا خیر ؟ اگر دسترسی هست یا میتونی Malware رو تو اپ دیگه ای Bind کنی که تارگت جلب بشه به نصب کردن Trojan : Malware رو جوری پیاده سازی کن که مختصاته کلاینت رو از geolaction بگیره و سرویس ریجستر کنه ؛ فرضا هر ده دقیقه یکبار مختصاتو برات ایمیل کنه یا برادکست ریسیور ریجستر کن تا بر اساس رویدادهای سیستمی (فرضا وصل شدن کانکشن کلاینت ) مختصاتو ارسال کنه از مختصات هم به راحتی میتونی تو هر مپ یا API ای استفاده کنی لازم به ذکره از اندروید ورژن 6 به بالا (API 23) از کلاینت مجوز دسترسی میخواد . اگر هم دست به کد نیستی میتونی از رت های آماده ی اندروید استفاده کنی 2 1 1 واکنش ها : MR.wIzArD ، immortalghost ، RT3N و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e2ee00 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 در 6 ساعت قبل، R3dC0d3r گفته است : سلام دسترسی فیزیکی به Device موجوده یا خیر ؟ اگر دسترسی هست یا میتونی Malware رو تو اپ دیگه ای Bind کنی که تارگت جلب بشه به نصب کردن Trojan : Malware رو جوری پیاده سازی کن که مختصاته کلاینت رو از geolaction بگیره و سرویس ریجستر کنه ؛ فرضا هر ده دقیقه یکبار مختصاتو برات ایمیل کنه یا برادکست ریسیور ریجستر کن تا بر اساس رویدادهای سیستمی (فرضا وصل شدن کانکشن کلاینت ) مختصاتو ارسال کنه از مختصات هم به راحتی میتونی تو هر مپ یا API ای استفاده کنی لازم به ذکره از اندروید ورژن 6 به بالا (API 23) از کلاینت مجوز دسترسی میخواد . اگر هم دست به کد نیستی میتونی از رت های آماده ی اندروید استفاده کنی دست به کد هستم ولی پایتون ! جاوا زیاد بلد نیستم . تقریبا یه چی تو همین مایه ها تو ذهنم بود گفتم شاید یه راهکار با حال تری داشته باشه. باشه مرسی . 1 واکنش ها : iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e2ee00 5 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 این رو مینویسم برای اونایی که این پست رو میبینن. اگر برنامه نویسی بلد نیستید و یا کم بلدید بهترین روش برای این کار همون رت هستش . میتونید از این رت استفاده کنید https://github.com/AhMyth/AhMyth-Android-RAT کلی هم داکیومنت داره . 1 1 واکنش ها : iranihacker و lordwhite404 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر