Ahmadso1 7 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 98 سلام ببخشید من جیمیلمو از دزدیدن یا ه.ک کردن نمیدونم فقط اطلاعاتم روشه و شخصیه فقط میخوام بدونم میشه اونو بازگردانی کرد ؟بعد تنها چیزی ازش دارم رمز اولی هست که روش بوده لطفا جواب بدید 2 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_Faz_ 8 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 در در 1398/05/22, 06:56:08، Ahmadso1 گفته است : سلام ببخشید من جیمیلمو از دزدیدن یا ه.ک کردن نمیدونم فقط اطلاعاتم روشه و شخصیه فقط میخوام بدونم میشه اونو بازگردانی کرد ؟بعد تنها چیزی ازش دارم رمز اولی هست که روش بوده لطفا جواب بدید سلام . جیمیلت رو برمیگردونم . تضمینی . دریافت مبلغ ۲ میلیون تومان بعد از برگشت ایمیل شما بدون نیاز به پسورد و اطلاعات کاربری شما همینطور برای تاییدیه اینکه ایمیل شماست , حتما باید عناوین ۳ ایمیل ارسالی آخر رو به من اعلام کنید ! در صورت تمایل به پرداخت وجه , به من اطلاع بدید به صورت پیام خصوصی ( ریکاوری تضمینی تمامی ایمیلها : جیمیل - مایکروسایفت - یاهو - سرورهای شخصی ) دریافت وجه بعد از بازگشت ایمیل ( هزینه ۲ میلیون تومان ) 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Goodzilam 796 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 در در 1398/05/22, 06:56:08، Ahmadso1 گفته است : سلام ببخشید من جیمیلمو از دزدیدن یا ه.ک کردن نمیدونم فقط اطلاعاتم روشه و شخصیه فقط میخوام بدونم میشه اونو بازگردانی کرد ؟بعد تنها چیزی ازش دارم رمز اولی هست که روش بوده لطفا جواب بدید پیام خصوصی بفرستید بدون هزینه 1 1 واکنش ها : MR.wIzArD و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر