رفتن به مطلب

انتخاب رشته

icelord
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام.

من امسال باید انتخاب رشته کنم،ریاضیم در سطح خوبیه، اما علاقه ای به ریاضی ندارم.

مابین،فنی و ریاضی گیر کردم.

مدرک فنی حرفه ای به اندازه ی ریاضی معتبر هست؟سطح آموزش فنی حرفه ای در چه حده؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من امسال باید انتخاب رشته کنم،ریاضیم در سطح خوبیه، اما علاقه ای به ریاضی ندارم.

مابین،فنی و ریاضی گیر کردم.

مدرک فنی حرفه ای به اندازه ی ریاضی معتبر هست؟سطح آموزش فنی حرفه ای در چه حده؟

سلام 

دوست دارید تو دانشگاه چه رشته ای بخونید؟

این خیلی مهم برای انتخاب رشته  ،  ولی مدرک فنی به اندازه ریاضی ارزش نداره // برای مثال اگر شما که فنی خوندید و فردی که ریاضی خونده برای کار تو یه جایی تقاضا بدید اولویت با کسی هستش که ریاضی خونده 

درضمن شغل هایی که با ریاضی میتونید انتخاب کنید خیلی بیشتر ا فنی هستش // درعوض شما تو فنی راه ساده تر و کوتاه تری رو در پیش دارید 

سوالی هست بفرمایید 

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست دارید تو دانشگاه چه رشته ای بخونید؟

این خیلی مهم برای انتخاب رشته  ،  ولی مدرک فنی به اندازه ریاضی ارزش نداره // برای مثال اگر شما که فنی خوندید و فردی که ریاضی خونده برای کار تو یه جایی تقاضا بدید اولویت با کسی هستش که ریاضی درضمن شغل هایی که با ریاضی میتونید انتخاب کنید خیلی بیشتر ا فنی هستش // درعوض شما تو فنی راه ساده تر و کوتاه تری رو در پیش دارید 

سوالی هست بفرمایید 

تشکر از پاسخ گویی شما.

مسلما می خوام برم رشته ی کامپیوتر.

یه مورد هم اینه که فنی حرفه ای رشته کامپیوترش سه سال  بیشتر از  ریاضی می خونن، اختلاف سطح به وجود نمیاد؟

لینک به دیدگاه

تشکر از پاسخ گویی شما.

مسلما می خوام برم رشته ی کامپیوتر.

یه مورد هم اینه که فنی حرفه ای رشته کامپیوترش سه سال  بیشتر از  ریاضی می خونن، اختلاف سطح به وجود نمیاد؟

این  که مشخصه شما میخوای بری رشته کامپیوتر اما  تو دانشگاه چی میخوای بخونی ؟ نرم افزار/سخت افزار / IT  و..../

درمورد اون هم مطمئن باشین جاهای دیگه جبران میشه  /./ 

در کل از نطر من فنی بهتره و راحت تره  ، البته نظر بقیه اساتید مهم تر از من هستش  /./ 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

این  که مشخصه شما میخوای بری رشته کامپیوتر اما  تو دانشگاه چی میخوای بخونی ؟ نرم افزار/سخت افزار / IT  و..../

درمورد اون هم مطمئن باشین جاهای دیگه جبران میشه  /./ 

در کل از نطر من فنی بهتره و راحت تره  ، البته نظر بقیه اساتید مهم تر از من هستش  /./ 

موفق باشید 

به گرایش نرم افزار علاقه ی زیادی دارم.

میشه بعد از تکمیل نرم افزار بقیه ی گرایش ها رو هم بخونم؟

لینک به دیدگاه

به گرایش نرم افزار علاقه ی زیادی دارم.

میشه بعد از تکمیل نرم افزار بقیه ی گرایش ها رو هم بخونم؟

بله چرا که نه 

هم میتونیددر زمان تحصیلتون  در آموزشگاه  های خصوصی  یه چیز دیگه بخونید هم میتونید بعد از اتمام  نحصیلتون دوباره  .....

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بزار یه چیز رو خدمتتون واضح بگم...

اول اینکه شما به هرچیزیکه علاقه داری برو بخون...

دوم اینکه شاخه نرم افزار خیلی رشته زیاد داره البته بعد لیسانس گرایشت رو میتونی عوض کنی...

در آخر کلام به هرچیزیکه واقعا علاقه داری برو دنبالش و حرف اینو و اون رو گوش نده...

موفق باشید یا حق...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما می تونید تشریف ببرین کار و دانش و همین رشته کامپیوتر رو بخونید و البته راه دانشگاه شماهم بسیار بسیار سهل و آسونتر میشه .

دیگه اون زمانی که می گفتن فلانی رشته ریاضی هست گذشته عزیز و در دنیای امروز تنها و تنها تخصص صحبت می کنه و شما اگر هم ذشته ریاضی تشریف ببرین از کجا مشخص هست که وقعا بتونید در گرایش

کامپیوتر انتخاب رشته کنید ؟ رتبتون برسه بهش ؟ تازشم اول و آخر اگر قبول نشین بازهم دلتون پیش کامپیوتر هست . مجدد بر میگردین همون IT و یا....    رو ادامه میدین پس چه بهتر همون زمانیکه میخواهین صرف

انتگرال و...   کنید همین الآن در یکی از گرایش های کامپیوتر و یا شبکه بگذارین و سطح علمی خودتون رو ارتقاء بدین .

امیدوارم در تمامیه مراحل موفقیت ازآنه شما و تمامیه هموطنان عزیز در تمامیه گرایشهای علمی باشه

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده