proxy 3,091 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 94 سلام بچها کسی راجب دانشگاها که کلاساشون مجازیه چیزی میدونه تو سازمان سنجش فقط میگه چنین دانشگاه هایی هست اما هیج جا لیست این دانشگاه ها رو نزاشته هر کی اطلاع داره راهنمایی کنه 1 واکنش ها : iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeMoN 9,461 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 94 سلام خدمت دوست عزیز. این کلاسها اینترنتیه و در اکثر شهر ها هست.شما شهرتون و دوره ای که میخواین بخونین(ارشد و کارشناسی ارشد) رو بفرمایین تا راهنماییتون کنم. یکی از دوستان من که هم دوره من هستن در دانشگاه فردوسی مشهد کلاسهای مجازی رو میرن ولی یک نکته و اینکه هزینه ی این کلاس ها وحشتناکه. 2 1 واکنش ها : MRDark ، iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,091 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 94 مشکل هزینه نیست . من تازه دارم میرم دانشگاه . فقط برای ارشد و کارشناسی ارشد داره؟ 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeMoN 9,461 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 94 سلام. کارشناسی ارشد رو نمیدونم ولی ارشد داره.دانشگاه های مهمشم که همون دانشگاه تهران و فردوسیه که کلاسهای مجازیس از نظر من از بقیه بهتره. در مورد کارشناسی ارشد هم باید بیشتر جست و جو کنید ولی به گمانم که کارشناسی ارشد هم داره. یا حق 1 واکنش ها : iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albertmaxar 5 گزارش دادن ارسال شده در مهر 94 بسیار عالی 1 1 واکنش ها : johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
An0int3d 2,611 گزارش دادن ارسال شده در مهر 94 اسپم نديد و فقط از دكمه تشكر استفاده كنيد واگر نه ايوزرتون ٢٤ ساعت بسته ميشه توجه كنيد 1 1 واکنش ها : iranihacker و P0S3ID0N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر