رفتن به مطلب

هاست برای آپلود فیک پیج

ارسال های توصیه شده

ببخشید شما قبلا یک تاپیک داشتید که هر کسی میتونستن سایت بدن فیکشو بسازید من نتونستم اونجا رو پیدا کنم یا اینکه برداشتیدش اگه میشه لینکشو بدید میدونم که تاپیک قفل شده به خاطر این میخوام چون اونجا گفتن که چطوری میشه یوزر که هک میشه به ایمیلت فرستاده شه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید شما قبلا یک تاپیک داشتید که هر کسی میتونستن سایت بدن فیکشو بسازید من نتونستم اونجا رو پیدا کنم یا اینکه برداشتیدش اگه میشه لینکشو بدید

سلام

عنوان نامناسب//

فیک پیج چی رو میخواید بگید راهنمایی تون کنم 

لینک به دیدگاه

جیمیل که بشه به ایمیلم فرستاده بشه یزور نیم هک شده چون که جدیدا هر هاستی که میسازم وقتی کسی یه بار ازش استفاده میکه اکانت بن میشه و دیگه نمیشه حتی اکانت هک شد رم دید و اینکه کلا ایمیل بهتره 

لینک به دیدگاه

جیمیل که بشه به ایمیلم فرستاده بشه یزور نیم هک شده چون که جدیدا هر هاستی که میسازم وقتی کسی یه بار ازش استفاده میکه اکانت بن میشه و دیگه نمیشه حتی اکانت هک شد رم دید و اینکه کلا ایمیل بهتره 

هاستتون فیک پیج رو میشناسه از xzn.ir استفاده کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز عنوان را درستش کردم لطف کنید پس از این عنوان مناسب برای سوالات و همچنین پستهاتون استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

اگه شما فیک پیجی میخوای که لوگ ها رو به ایمیل ارسال کنه باید سورس صفحه رو طوری تنطیم کنی که به جای log.txt  به آدرس ایمیل شما بفرسته 

اینو هم ببیندی یه سری هاست خوب : 

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/329-تاپیک-جامع-fake-page/?p=1429 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

اگه شما فیک پیجی میخوای که لوگ ها رو به ایمیل ارسال کنه باید سورس صفحه رو طوری تنطیم کنی که به جای log.txt  به آدرس ایمیل شما بفرسته 

اینو هم ببیندی یه سری هاست خوب : 

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/329-تاپیک-جامع-fake-page/?p=1429 

نمیدونم دقیقا کی بود که گفت ولی جوری بود که هم به ایمیل هک توی Log.txt ثبت میشد با یه تغییر ساده

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده