رفتن به مطلب

معرفي سايت براي سفارش پولي كرك هش

ارسال های توصیه شده

سلام و عرض خسته نباشيد خدمت دوستان.

مي خواستم بپرسم كه شما سايت يا سايت هايي رو (چه ايراني چه خارجي) ميشناسيد كه بتوان در اونها سفارش كرك داد؟ يعني پولي پرداخت كرد و اونها هش هات رو كرك كنن؟

من هش هام با روش mask attack كرك ميشن ولي چون تعداد كاراكترهام تقريبا زياده، با سيستم هاي معمولي سخته كرك كردنش. مي خواستم ببينم سايت ايراني يا خارجي هست كه اين كار رو به صورت پولي انجام بده؟؟

لطفا سايت هاي رايگاني كه هش ها رو از روي پسوردهاي ديتابيسشون كرك ميكنن رو معرفي نكنيد. چون پسوردهام منحصربه فرده و تقريبا طولاني و سريع و آنلاين قابل كرك شدن نيستن.

پيشاپيش ازتون ممنونم كه پاسخ ميديد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته سوال شما چیز دیگری هست اما بنظر بنده شما اول خودت با cain,... و یکسری از موضوعات امتحان کن اگر نشد پول پرداخت کنید و یکی از سایتهای خوب رو هم دارای دیتابیس تقریبا خوبی هست رو براتون می نویسم امیدوارم بکارتون بیاد :

Hashchecker.de

و برید قسمت hash find انشاالله که جواب میگیرین چون من خودم بارها و بارها بدردم خورد.

راه دیگر هم اینه که هشذمورد نظرتون رو در سرچ گوگل بزن که اگر در دیتابیس هاشون باشه راحت تره و لقمه اماده گیرت میاد.

هشی که گفته بودین اگر مربوط به Cisco Router و این مباحث هست که بفرمایین تا بیشتر راهنمایی کنم چون تخصص خودم سیسکو هست و راحت تر میتونم بگم که چطور و ایا شدنی هست یا نه.

موفق باشین

لینک به دیدگاه

سلام. ممنون كه زود پاسخ داديد.

ببخشيد ميشه يكم توضيح بديد كه cain چيه؟؟

بذاريد يكم بيشتر توضيح بدم شايد كم توضيح دادم. ما یک هش sh256 داریم و شکل پسورد ما به صورت ##########-# میباشد بدین صورت که کاراکتر اول عدد 1 تا 25، کاراکتر دوم خط فاصله و هر کدام از کاراکترهای بعدی یعنی از سوم تا آخر میتواند شامل حروف A تا Z (حروف بزرگ) و a تا z (حروف کوچک) و اعداد 0 تا 9 باشند (در مجموع 12 یا 13 کاراکتر). خب بهترين روش استفاده از mask attack هستش ولي مسلما با سيستم هاي معمولي نميشه تو يه مدت زمان منطقي كركش كرد و شكل پسورد هم طوريه كه خيلي بعيده قبلا تو ديتابيس سايتي باشه. من ميخواستم مثلا سايتي بياد پول دريافت كنه تا با سيستم هاي قوي خودشون يا كاربران بتونه تو يه زمان منطقي كرك كنه. ميخواستم بي زحمت اين جور سايت ها رو اگه ميشناسيد معرفي كنيد.

بازم ممنون كه زود پاسخ داديد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ابزار Cain and Able یکی از ابزارهای خوب در زمینه شبکه و تست نفوذ و کرک های مختلف و..  هست مثلا می تونید حملاتی مانند :

Arp Poisoning

Dns Poisoning

Spoofing

Sniffing

و...

همینطور جهت هم ساخت Hash و هم در جهت کرک Hash ازش استفاده کنید .

سعی می کنم حتما آموزشی کرک هش با Cain And Able رو براتون ضبط کنم و در انجمن قرار بدم .

ضمنا اون پسوردی ک شما گفته بودین هش معمولی نیست و قبل هم عرض کردم که اگر بدونم این هش مربوط به چه دستگاهی میشه راحت تر میشه کمکتون کنم و نبازی هم نیست اگر معذوریت دارین مطرح کنید .

بابت سایت کرک هش و پرداخت هزینه هم از دوستان و..  جویا خواهم شد و جوابش رو در همین بخش عرض می کنم خدمتتون .

موفق باشین

لینک به دیدگاه

سلام مجدد. واقعا ممنون كه وقت ميذاريد و كامل پاسخ ميديد.

ببخشيد من چون از اين علوم زياد اطلاعاتي ندارم، نميدونم منظور از اين كه ميفرماييد اين هش مربوط به چه دستگاهيه چيه؟ منظور از دستگاه چيه؟ از كجا ميشه فهميد مربوط به چه دستگاهيه؟

من فقط ميدونم كه هش sha256 هستش.

واقعا ممنون ميشم راجب اون سفارش پولي كرك هش (چه سايت ايراني چه خارجي چه تو همين انجمن يا جاي ديگه) يه پرس و سوال بفرماييد و به من اطلاع بديد.

ببخشيد كه وقتتون رو ميگيرم

بازم ممنون كه كامل پاسخ ميديد :)

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده