رفتن به مطلب

عدم دسترسی به آپلودر شل

ارسال های توصیه شده

سلام.

یه شل b374k اپ کردم ولی روی قسمت آپلود ارور  

Not Acceptable!

می ده. 

سیم لینکم که می خوام بزنم اجازه ی دسترسی به فایل کانفیگو نمی ده

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز سوالتون گنگه و دقیقا مشخص نیست شما چکار میخواهین انجام بدین اما بنده روال رو براتون شرح میدم و با توجه به عرایض بنده هر جاییش نیاز بود بخونید و بفرمایین تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم.

ابتدا باید عرض کنم که متوجه نشدم شما شلتون رو اپلود کردین و شلتون بالا میاد یا نه؟ شلتون رو میتونید ببینید یا نه؟ چون بسیاری از سرور های جدید با توجه به مسایل امنیتی جدید شل b374k رو میشناسن اما سابقا حتی شما ااگر از b374k mini هم استفاده می کردین انتی شلرها تشخیصش نمیدادن.

ابتدا سوال بنده رو جواب بدین که شلتون بالا میاد یا این ارور رو موقع بالا اومدن شل بشما میده؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سوالتون گنگه و دقیقا مشخص نیست شما چکار میخواهین انجام بدین اما بنده روال رو براتون شرح میدم و با توجه به عرایض بنده هر جاییش نیاز بود بخونید و بفرمایین تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم.

ابتدا باید عرض کنم که متوجه نشدم شما شلتون رو اپلود کردین و شلتون بالا میاد یا نه؟ شلتون رو میتونید ببینید یا نه؟ چون بسیاری از سرور های جدید با توجه به مسایل امنیتی جدید شل b374k رو میشناسن اما سابقا حتی شما ااگر از b374k mini هم استفاده می کردین انتی شلرها تشخیصش نمیدادن.

ابتدا سوال بنده رو جواب بدین که شلتون بالا میاد یا این ارور رو موقع بالا اومدن شل بشما میده؟

من الان داخل شل هستم،وقتی می خوام با شل فایل آپلود کنم ارور می ده

لینک به دیدگاه

بسیار خوب الان ببینید safe mode. در چه حالتی هست؟ البته بنظر بنده سعی کنید از شل c99 یا شل c100 و یا شل c102 استفاده کنید بهتره چرا؟

بدلیل اینکه اگر کلا نشه و اجاره اپلود بشما نده در همون زیر کادر اپلودر اکثرا می نویسه :

Read Only

و اجازه اپلود هیچ فایلی رو بشما نمیده و با این شلهای که عرض کردم راحت تر می تونید ببینید که اجازه اپلود دارین یا خیر و چک کنید اطلاع بدین تا بتونیم راهنماییتون کنیم و شل b374k قبلا خوب بود اما چند وقتیه که دیگه خیلی از انتی شلرها میشناسنش.

لینک به دیدگاه

بسیار خوب الان ببینید safe mode. در چه حالتی هست؟ البته بنظر بنده سعی کنید از شل c99 یا شل c100 و یا شل c102 استفاده کنید بهتره چرا؟

بدلیل اینکه اگر کلا نشه و اجاره اپلود بشما نده در همون زیر کادر اپلودر اکثرا می نویسه :

Read Only

و اجازه اپلود هیچ فایلی رو بشما نمیده و با این شلهای که عرض کردم راحت تر می تونید ببینید که اجازه اپلود دارین یا خیر و چک کنید اطلاع بدین تا بتونیم راهنماییتون کنیم و شل b374k قبلا خوب بود اما چند وقتیه که دیگه خیلی از انتی شلرها میشناسنش.

safe مود آف هست

لینک به دیدگاه

عرض کردم که شل c99 و اونهایی که نام بردم رو اپلود کنید تا ببینید read only هست یا نه؟

کار دیگری هم می تونید انجام بدین و اینکه دست به این شلتون نزنید و در یکی از پوشه هایی که پرم دارید یه پوشه به هر اسم دلخواهتون که جلب توجه نکنه باز کنید و یه شل اونجا اپلود کنید همون c99 ترجیحا بهتره.

بنده الان با موبایل دارم جواب میدم و پای سیستم برم به شما لینک میدم و یا ابزارهاشو میدم خدمتتون اما ابتدا همین کار که عرض کردم انجام بدین بهتره.

لینک به دیدگاه

از طرفی موضوعی که یادم رفته بود عرض کنم اینکه شما احتیاج به فایلی ندارین برای سیم زدن و در کل سیملینک زدن به دو روش انجام میشه معمولا :

1- تک تک سیم لینک بزنین و همون تارگت مورد نظرتونو هدف قرار بدین و برید برای خوندن کانفیک و اتصال به دیتابیس و... نهایت دیفیسش.

2- سیملینک کلی بزنین که اون از طریق اسکرپیت هست که شما از طریق cat /etc/passwd پیش میری و اطلاعاتشو میدی بهش و سیم کلی میزنی.

منظورتون از فایلی که میخواستین اپلود کنید چی بود؟

ضمنا موضوع مهم در سرور هکینگ هم disable_function هست که چه دسترسی هایی رو از منو شما سلب کرده و قادر به انجامش نیستیم؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوست عزیز نمیدونم بالینوکس کار کردین یانه

یه ابزاری داره آچار فرانسه متااسپلویت

میتونین بجای شل آپ کردن از اون استفاده کنین و مستقیم دسترسی بگیرین یا کارای دیگه ب جای شل

با تشکر از ادمین عزیز

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده