M-R3dH4t 611 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 94 بــا ســلام ابتدای کار gnome-tweak-tool رو نصب می کنیم با این دستور: کد: root@kali:~# apt-get gnome-tweak-tool سپس با استفاده از دستور زیر و یا رفتم به Applications > System Tools > Preferences > Advanced Settings به قسمت Theme کد: root@kali:~# gnome-tweak-tool الان وقتشه که تم دانلود کنیم :دیخب کجا بریم؟؟؟ به لینک زیر مراجعه کن کد: www.gnome-look.org حالا تمی که عشقت میکشه دانلود کن و فایل تم رو در ریشه ی زیر کپی کن کد: /usr/share/themes/ بعد به برنامه ی gnome-tweak-tool مراجعه کن و در بخش themeقسمت keybinding theme و icon theme (گزینه های دیگه برای بعضی تم ها کاربرد داره) نام تم که دانلود کردید انتخاب میکنید و تمام! به شما تبریک میگم تم تغییر کرد 8 واکنش ها : MR_HEX ، artin2rm ، abarestan و 5 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abarestan 2,873 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 94 خیلی ممنون عالی بود فقط کد اولتون یک اشتباهی داره : apt-get gnome-tweak-tool نیست بلکه: apt-get install gnome-tweak-tool کلمه install رو فراموش کردید البته شما استاد مایید. 6 1 واکنش ها : artin2rm ، johnjones ، MR.MSA و 4 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dark_shadow 3 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 با سلام خدمت همه دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و کاملا تازه وارد هستم ببخشید من وقتی برای نصب تم دستور زیر رو میزنم میزنم ارور میده apt-get install gnome-tweak-tool اینم ارورش 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dark_shadow 3 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 کسی نیست جواب مارووو بده ؟؟؟؟؟؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moji.vampire18 350 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 سلام این ارور نیست که این بسته نرم افزاری رو سیستمون نصبه 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dark_shadow 3 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 سلام این ارور نیست که این بسته نرم افزاری رو سیستمون نصبه خیلیی ممنون مشکلم کاملا حل شدد 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bl4ckTiger 1 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 97 من دستور نصب رو میزنم یه ارور میده نمیدونم چی میگه دستور اجرا هم میزنم میگه دستور پیدا نشد لطفا کمکم کنین! 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abcdekh 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 من این ارور رو میگیرم Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Unable to locate package gnome-tweak-tool لطفا راهنمایی بفرمایید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر