رفتن به مطلب

کمک در پروژه سیسکو

mr.cisco
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

با سلام دوباره بازهم با سوال اومدم و شرمندم که نمیتونم پست بدم عین شماها اموزش بذارم و فقط سوالو زخمتم به دوش شماست :wacko:

من چندباره دارم پروژه طراحی میکنم تو محیط پکت تریسر اما یه جایی دستورو اشتباه میزنم مجبورم دوباره همرو از اول طراحی کنم توروخدا اگه راهی میشناشسن من همش پاکش نکنم بگید دیگه اعضابمو خورد کرده واقعا نمیدونم که چکارش کنم ؟

اگر کسی جوابمو بده قول میدم یه شیرینی کوچولو هم بهش بدم عین امروز جوابمو بدین فقط بخدا از این به بعد میام اینجا هیچ جایی جواب نمیدن یا باید اینقدر هر زوز بپرسی تا یکی دلش بسوزه بهت لینک بده اگه هم نمیدنید بگین نمیدونم اما جواب بدین بدونم که سردرگم نباشم اعصابم خورده خورده ده باره دارم همش پاک می کنم

فدای همه گاردایرانیها که واقعا مستحق هستین همیشه اولی باشین :P

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و عرض ادب مجدد

دوست عزیز شما راحت باش و سوالتونو بپرسین و اینجا کسی برای پول و شیرینی فعالیت نمی کنه و لطف کنید راحت باشین و تا جاییکه علم بنده کفاف کنه در خدمتتون هستم .

خوب ببین عزیز براتن با مثالی توضیح میدم که این مشکل البته فقط مشکل شما نیست و بسیاری از دانشجوهای خودم هم همین مشکل رو دارند و اکثریت هم نمیدونند راهش چیه و 

بنده هم در قالب مثال براتون شرح میدم تا متوجه بشین :

فرض کنید شما روی روتر و روی Interface FastEthernet 0/1 روتر خودتون میخواهین IP ست کنید پس دستور مورد نظر میشه عین دستوری که بنده در پایین براتون

می نویسم :

int fas 0/1

ip add 10.1.0.1 255.255.0.0

تا به اینجاش درست ؟ مشکلی که نیست ؟ حالا فرض رو بر این میذاریم که شما IP ای که ست کردی اشتباه هست و یا Subnet Mask رو اشتباه

ست کرده باشین در اینصورت تنها کافیه که فبل از دستوری که داده بودین no بنویسین یعنی مثل کامند بنده در زیر :

no ip add 10.1.0.1 255.255.0.0

در اینصورت مشکلتون حل خواهد شد .

اگر باز هم سوال دیگری داشتین بنده در خدمتم 

موفق باشین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده