رفتن به مطلب

کرک کردن vb

ارسال های توصیه شده

درود  یک  دیتابیس دارم میخوام  پسورد شاو  کرک  کنم 

cms

سایت  vbهست   سالت  چه  جوری پیدا  کنم  چی هست  

وچه  جوری پسورد  کرک   کنم  با  چه  نرم  افزاری  با ابزار کالی نوعش خواستم  پیدا  کنم  همچین  چیزی داد   نمیدونم  کدوم  نوع  هستش ؟

Capture.JPG

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در همون خط که بشما جواب داده در بخشی که نوشته شده Possible Hash و می بینید نوشته شده MD5 و آموزشش رو جناب REX قرار دادند و در طی روزهای آتی هم ادامه آموزش رو قرار خواهند داد .

این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید که بسیاری از هش ها در دیتابیس موجود نیست که بتونید بصورت آنلاین کرک کنید اما غیر از اون می تونید حداقل امتحانش کنید که آیا گوگل و سایتهای کرک هش کمکی بشما می کنند یا نه ؟ در صورتی که جواب نگرفتین بصورت دستی اقدام کنید .

لینک به دیدگاه

درود 

تون  بخش Possible Hash

دونوع  مدل  هش هست   ؟؟

گوگل امتحان  کردم  کرک  نشده  

یعنی  هش  سالت  نداره  ؟؟؟

میشه  پیام خصوصی کنم  هشو   نگاه  کنید  سالت  داره  یا  نه ؟؟

لینک به دیدگاه

شما در این عکسی که قرار دادین ابزار کالی لینوکس فکر نمیکنم باشه و شما از طریق اسکریپت پایتون انجام دادین و در کالی لینوکی از طریق ابزار Hash Identifier 

می تونیم نوع هش رو با توجه به الگوریتمش شناسایی کنیم .

در بسیاری از سایتهای کرک هش می بینید که کرک شده خیلی هاشون که شناخته شده هستند موجوده اما اگر غیر از اونی که در دیتابیسشون باشه بخواهید قرار بدین نمیتونه

کرکش کنه و یا در دیتابیسشون موجود نیست بعنوان نمونه براتون مثالی میزنم همین الان شما کلمه admin رو به MD5 تبدیل کنید و به سایتهای کرک هش بدین می بینید

درجا براتون تشخیص میده حالا این کلمه رو AdMin و یا Administrator تبدیل کنید و سپس به همون سایت بدین می بینید که نمیتونه برای شما کرک کنه و نمیشه حتما

نیمه خالیه لیوان رو در نظر گرفت و حتما نمیتونید بگید سالته بله شاید بدین صورت باشه .

لینک به دیدگاه

اره   درسته  همون  ابزار Hash Identifier  گیر اوردم   رو  ویندوز اجرا  میکنم 

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب..

دوست عزیز معلوم تاپیک کرک انواع هش رو شما با دقت برسی نکردید من با تمام ابزار ها و روشها انواع هش ها رو

در اون تاپیک مورد بحث قرار دادم بهتون پیشنهاد میدم دوباره آموزش های تصویری اون تاپیک رو مشاهده کنید بهتون قول میدم

مشکلتون حل شه اگر نشد پ خ کنید در همون تاپیک براتون آموزش مختص کرک هش پسورد های vb رو هم قرار میدم...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده