رفتن به مطلب

سیستم عامل کالی

kali
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

درود  دوستان 

یک  سوال  داشتم  در مورد  سیستم  عامل کالی

سوال این  بود  که   من  سیستم  عامل  رو  فلش  بوت  میکنم  بالا  میاد  درست  کار میکنه   اما چون  سیستم  عامل  تازه  هست  میام  کروم  یا  نرم  افزار دیگه  نصب میکنم 

میخواستم  ببینم میشه  کاری  کرد  زمانی که  بار دوم  بالا  میارم  از رو  فلش  دوباره همین  ابزار  امکات  رو  فلش  بوت  بشه  ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله و دقیقا باید هم همینطور باشه و این نکتش مهمه که اگر و اگر مراحل نصب رو کامل طی کرده باشین نه اینکه بصورت لایو بوت بشه.

ضمنا زمانیکه شما در کالی فایرفاکس و یا کروم و... نصب می کنید از منو وارد بخش اینترنت بشین و می بینید که در اونجا قرار داره و میتونید بکشید روی صفحه بیارید و سری بعدی دیگه دنبالش نگردین و بهمین راحتی رانش کنید.

لینک به دیدگاه

منظورتون اینه باید رو فلش  کالی نصب کنم  ن بصورت لایو ؟؟

منظورم رو کروم  فایر نبود

ابزار دیگه هست وقتی  دانلود میکنم   رانش  میکنم   برا  بار دوم فلش  ران  میکنم  نیست 

لینک به دیدگاه

اگر بصورت لایو نبوده باشه و کامل روی فلش نصب کنید مشکلی نداره و هر ابزاری نصب کنید زمانیکه مجدد سیستم استارت بخوره می بینید ابزار جدیدتون بهمون صورت نصب و قابل اجراست.

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده