رفتن به مطلب

هک وایرلس با کالی لینوکس

morteza69
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام

من وقتی کالی رو ب عنوان سیستم عامل اصلی لپتاپم نصب میکنم وایرلسشو نمیشناسه

مدل لپتاپم lenovo g510  -- i7 هست

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز لنظر بنده اگر اینکارو نمیکردین بهتر بوده :

1- پارتیشن بندی لینوکس با ویندوز تفاوت های اساسی داره و اگر مجدد بخواهید ویندوز نصب کنید با مشکلاتی بسیار زیادی مواجه میشین .

2- شما قبل از نصب باید سرچ میکردین که آیا درایور لینوکس برای لب تاب شما وجود داره یا نه ؟ سپس اقدام می ردین .

باید به سایت اصلی شرکت سازنده لب تاپ خودتون مراجعه کنید و ببنید که آیا درایور لینوکس رو هم بیرون دادن یا نه و دریافت و سپس نصبش کنید .

لینک به دیدگاه

آخه میخوام وارد مبحث وایرلس هکینگ بشم 

برا تست و این چیزاش میخواستمم 

ینی اگ تو همون وی ام ویر نصب کنم کالی رو ، برای وایرلس هکینگ جواب میده ؟؟ 

مشکلی نداره ؟؟ 

لینک به دیدگاه

پس لازم میدونم نکاتی رو حتما عرض کنم تا شما هم بدونید که واقعا جریان از چه قراره :

در سالهای قبل خبری از کالی لینوکس و بک ترک نبود و کسانی که در زمینه هکینگ و امنیت فعالیت داشتیم مجبور بودیم کلی وقت برای پیدا کردن بسیاری از ابزارهارو هدر بدیم فکر می کنم بر همین اساس بوده که ایده ساخت سیستم عاملی جهت تست نفوذ بوجود اومد بنام بک ترک و مسایل بعدیش البته تنها همین سیستم عامل مخصوص تست نفوذ نیست و چندتاییشو براتون نام میبرم که شاید براتون جالب باشه تا بدونین چون جایی ندیدم ازشون یاد کنند :

BackBox

Matriux

BlackUbuntu

Arch Black

Pento

,...

هرچند کالی لینوکس و بک تر دیگه عمومی شده و همه ازش استفاده می کنند و متاسفانه یکی از موضعوعاتی که علم در بیشتر تیمهای امنیتی داره مدام مباحثش تکرار میشه بخاطر همین موضوعه که اگر در فلان تیم موضوعی رو آموزش دادند یکی از یوزرهای این تیم هم برای تیم خودش عین همون رو مورد استفاده قرار میده و شروع میکنه به ساخت فیلم و...   و بقول معروف همه رفتن دنبال لقمه آماده اما برای اینکه واقعا یاد بگیرین باید برید دنبال ابزارهایی ناشناخته که اونهم آموزشش در نت هست هرچند تمامشون گزینه help داره و می تونید ازش استفاده کنید .

دوست عزیز شما هم زمانیکه روی ماشین مجازی Vmware نصبش می کنید کارآییش کم نخواهد شد و به قوت خودش باقی هست و ربطی اصلا به این موضوع نداره که سیستم اصلیتون باشه و یا اینکه در ماشین مجازی ازش استفاده کنید .

وایرلس هکینگ هم مراحل بسیاری داره و همچنین الگوریتم های خاص خودش رو داره و زمانی که می بینم در بعضی از جاها می نویسند هک وایرلس در یک دقیقه و... خندم میگیره چون واقعا خود قضایای رمز نگاریهاش طلب علمی قوی می کنه و اگر هم حقیقتشو بخواین بر میگرده بهمون عرایض بنده که عرض کردم قضیه کپی برداری و اینکه یکی یه کار انجام بده بقیه هم بهمون شکل پیش میرن اما اگر از طرف بیاین بپرسین چی ار کردی واقعا نمیتونه پاسخگو باشه نمونه بارزش همین آموزش مباحث سیسکو که دوست عزیزی اومده و عین حرکات من رو انجام داده بعد میگه چرا عین فیلم شما پیش میرم نمیشه و بعد از اینکه کمکش کردم در یکی از تیمهای دیگه همین مطلب رو دیدم و اتفاقا دانلودش هم کردم و برام خیلی جالب بود ک ایشون اصلا هیچ علمی در مورد سیسو نداره و اصلا نمیدونه این کامندی که بنده بکار بردم برای چه کاری بوده اما خلاصه فیلمی رو درست کرده اما بپرسین نمیدونه پس شما لا اقل بنظر بنده علمتون رو قوی تر کنید و اگر به وایرلس هکینگ علاقه دارین نمیگم طراح SAD باشین اما لا اقل بدونین چی به چیه بعدش تشریف ببرین و کار نید و اونوقت می بینید چقدر براتون مطالب دلنشین تر میشه و واضح و گویا وگرنه خودتون بهتر میدونین که.............

امیدوارم تونسته باشم درک خوبی رو براتون آماده سازی کرده باشم و اگر هم مجدد سوالی هست بفرمایین بنده در خدمتم

لینک به دیدگاه

با سلام

در مورد وایرلس به احتمال زیاد باید نسخه درایور برای لینوکس موجود باشه و پس از دریافت مشکلتون حل میشه ( اگر نشد مشکل از جایه دیگه ای هست )

اما در مورد نصب کالی به عنوان سیستم عامل اصلی

من نظرم بر اینه که شما کالی رو در کنار ویندوز داشته باشید

لینک به دیدگاه

با بخش اول پاسختون کاملا موافقم اما بخش دوم رو توضیحی جزیی بدم و اینکه ایشون میخوان تست کنند و نمی ارزه بخاطر اینطور خرده کار بیان و بوت سیستم رو دو حالت ویندوز و کالی قرار بدن مگر در صورتیکه حجم هاردشون بالا باشه و پارتیشن بندی هم کامل واقف باشند وگرنه مشکل میشه براشون و اطلاعات موجود در حال حاضر هم میپره و باید دوباره پارتیشن بندی کنند و ریکاوری کنندتا به اطلاعات الانشون دسترسی داشته باشند اونهم ایا همش بالا بیاد ایا بالا نیاد البته نظر نهایی با خودشونه اما ماشین مجازی گزینه معقول تری هست.

لینک به دیدگاه

مرسی از توضیحات خوب و مفیدتون 

الان من اگ بخوام حرفه ای وارد این مبحث بشم شما پیشنهاد میکنین از کجا شروع کنم ؟؟ 

لینک به دیدگاه

شما میخواین که از 0 هک رو شروع کنید ؟

علاقه ی شما به هک شبکه هس ؟

اگر به هک شبکه علاقه دارین من راهنماییتون میکنم که چه مراحلی رو باید طی کنید

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده