رفتن به مطلب

کمک در vmware برای حملات شبکه

mr.cisco
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام و خسته نباشی 

اول روز مردو تبریک میگم و به همتون مبارک باشه

یه سوال خیلی خیلیییییییییییییییییییییییی مهم دارم 

چطور باید vmware رو تنظیم کنم تا بتونم حمله های شبکه رو انجام بدم ؟ انجمن دیگه هم پرسیدم اما شماهم توضیح بدین هنوز مشکلم هل نشده

میخوام از setoolkitکالی لبینوکس اسفاده کنم نمیدونم چطور باید تنظیماتvmware برای حملات شبکه رو انجام بدم خواشا مبتدیانه تر توضیح بدین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم و بنده هم به شما و خانواده محترمتون تبریک و تهنیت عرض می کنم

کار سختی نیست کافیه سیستم هاتون در یک Broadcast باشند و بعدش می تونید اینکارو انجام بدین .

اگر هم مجدد نتونستین انجامش بدین بفرمایید تا راهنماییتون کنم تا باهم راه های دیگر و مسایل دیگر رو هم چک کنیم تا ببینیم مشکل از کجاست و مشکلتون حل بشه .

لینک به دیدگاه

تشکر می کنم از مدیر خوب 

اگر ممکنه کمی توضیخ بدین که یعنی چکار باید کنم  برودکست باشند ؟ کار خاصی داره ؟ تنظیمی داره روی vmeware یا اینکه من باید چیزی نصب کنم روش ؟ ممنون میشم اگه توضیح بدی شما خوب و کامل گفتی اما من یخرده مطلب رو نگرفتم چیکار کنم ؟ اگه سوالم ضایع بود ببخشید مبتدی هستیم دیگه :unsure:

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم شما لطف دارین

منظور من از اینکه عرض کردم در یک Broadcast باشه یعنی اینکه میشه اینطور هم گفت که در یک Subnet باشند مثلا :

کلیه سیستمهاتون بدین صورت باشه :  192.168.112.0/24

نه اینکه یکیشون :   192.168.2.0/24 و دیگری 192.168.14.0/24 و....  باشند .

فکر می کنم کتوجه شدین منظورم چطور هست ؟ اگر هم براتون سوالی بود بفرمایین تا موضوع رو براتون بیشتر توضیح بدم

لینک به دیدگاه

مرسی زود جواب دادی ولی بازم نفهمیدم یعنی باید این آیپی هارو بهش بدم ؟ از کجا بهش بدم ؟ کدوم سیستمم چه آیپی بدم ؟ اینهارو کامل توضیح بدی ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اصلا نیازی نیست شما بخواهین بصورت دستی آیپی ست کنید بلکه کافیه Vmware روی گزینه NAT باشه و اتومات خودش IP Range و بقیه مسایل رو از DHCP خود VMWARE میگیره و ست می کنه و نیازی به تنظیم دستی نیست .

منظور بنده هم از 24/  این بود در دسته کلاس C قرار دارند و البته اگر جایی دیدین اگر از اعداد بالاتر یا پایینتر استفاده کردن از vlsm و Subneting بکار برده و آیپی رو خردش کرده .

لینک به دیدگاه

خیلی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم واقعا توضیح خوبی هست خودم نمیدونم دقیقا چی هستن اینایی گفتی ولی کلاسCCNAدارم میرم استادم زیاد استفاده میکنه از این اطلاخات :lol:

حالا سوال دیگه پله پله بریم چلوnat کجاشه ؟چه سیستمایی باید نصب کنم برای حمله های شبکه؟ میتونم حمله فیشینگ هم درست کنم ؟دونه دونه توضیح بدی ممنونت میشم استاد میدونم زیاده 

لینک به دیدگاه

برای شبکه و مباحث مرتبط با شبکه شما باید دو سیستم نصب کنید و اون دیگه بستگی به خودتون داره که میخواهین با چه ابزاری کار کنید ؟ مثلا شما می تونید Sniffing رو توسط Cain And Able هم بکار بگیرین و تا حدودی با Wireshark هم استفاده کنید و می تونید از ابزارهای موجود در کالی لینوکس هم استفاده کنید .

جواب سوال بعدیتون :

ما در Vmware سه نوع مختلف داریم بنامهای :

HostOnly

Nat

Bridge

و اگر بصورت دیفالت نصب کنید خود Vmware روی Nat قرار میده .

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده