Ahmadso1 7 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سام ببخشبد وقتی از سنتری استفاده میکنم بعد 15 تا تست پسوورد ارور 403میده و چند تا پروکسی لیست استفاده کردم اما بازم جواب نداد همون ارور رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3dC0d3r 583 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 درود آدرس سایت رو پ.خ کنید تا API Login رو برسی کنم 2 1 واکنش ها : johnjones ، MR.wIzArD و Reza.Black به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ahmadso1 7 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 در در 1398/09/24, 22:19:19، R3dC0d3r گفته است : درود آدرس سایت رو پ.خ کنید تا API Login رو برسی کنم ا ی ن س ت ا گرام وقتی میخواد کرک کنه ارور 403 میده 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4cxx 9 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 403 کا مطلب حرام ہے۔ اس کا مطلب ہے کہ ایڈمن سرور کی طرف سے مسدود ہے۔ نیز یہ کلاؤڈ فلایر وال بھی ہوسکتی ہے۔ 2 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر