as12pdaacodewi 52 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 با سلام من 3 گیگ اینترنت گذاشتم و یک کالی برای vmware دانلود کردم ولی فرمت اون vmdk بود و من هر چی گشتم نتونستم اون فرمت رو نصب کنم اگر می شه راهنمایی کنید با تشکر 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 913 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 این فرمت virtual machine disk هستش ، خودت موقع دانلود انتخاب کردیش ، با کاستومایز مجازی سازت میتونی مشگل رو حل کنی ، چیز سختی نیست ، نحوه ی نصبش رو تو گوگل سرچ کن ، اموزش های تصویری هم شاید باشه ، مرحله به مرحله مطابق باهاش پیش برو 2 1 واکنش ها : RT3N ، Goodzilam و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
as12pdaacodewi 52 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 56 دقیقه قبل، R3DN4X314 گفته است : این فرمت virtual machine disk هستش ، خودت موقع دانلود انتخاب کردیش ، با کاستومایز مجازی سازت میتونی مشگل رو حل کنی ، چیز سختی نیست ، نحوه ی نصبش رو تو گوگل سرچ کن ، اموزش های تصویری هم شاید باشه ، مرحله به مرحله مطابق باهاش پیش برو error BIOS میده 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 913 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 8 دقیقه قبل، as12pdaacodewi گفته است : error BIOS میده بعد از کاری که گفتم ؟؟؟ چه اروری ؟ 1 1 واکنش ها : RT3N و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
as12pdaacodewi 52 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 11 ساعت قبل، R3DN4X314 گفته است : بعد از کاری که گفتم ؟؟؟ چه اروری ؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Goodzilam 781 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 14 دقیقه قبل، as12pdaacodewi گفته است : درود، بایوس رو باز کن و تو بخش مربوط به CPU دنبال cpu virtualization Technology بگرد وقتی پیداش کردی از disable به enable تغییرش بده و ذخیره کن، سیستمو ری استارت کن مشکلت درست میشه. 1 واکنش ها : RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
as12pdaacodewi 52 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 1 دقیقه قبل، Goodzilam گفته است : درود، بایوس رو باز کن و تو بخش مربوط به CPU دنبال cpu virtualization Technology بگرد وقتی پیداش کردی از disable به enable تغییرش بده و ذخیره کن، سیستمو ری استارت کن مشکلت درست میشه. با سلام در هنگام بوت دنبال اون بگردم؟؟؟؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 913 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 2 دقیقه قبل، as12pdaacodewi گفته است : با سلام در هنگام بوت دنبال اون بگردم؟؟؟؟ اره ، تو advanced bios features 1 2 واکنش ها : johnjones ، Goodzilam و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر