Xman2 9 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 سلام دوستان لطفا در مورد این سوال هرکس اطلاع داره زحمت بکشه توضیح بده خیلی مهمهمن یه نفر تو تلگرام مزاحمم شده میدونم کیه ولی دیلیت اکانت کرده وتلگرامشم اصلی بوده و توربوv*** هم استفاده می کرده وبعد از دیلیت اکانتگوشی هم فلاش زدهاز چتاش اسکرین شات دارم وپیاماشم ذخیره کردم می تونم ثابت کنم کاره اونه خودش که میگه پلیس فتا دسترسی به تلگرام نداره اگه تلگرام من اصلی نباشه چی ؟ بازح نمیشه ثابت کرد کار اون بوده؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Xman2 9 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 یادم رفت بگم چتا هم تو یه گروه بوده وهم تو pv من گروهه هم مجهز بود همه جور رباتی داشت بازم نمیشه کاری کرد؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RT3N 2,906 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 بخش عظیمی از دیتای تلگرام کاربران ایرانی تقریبا میشه گفت دست همه هست ،حالا نهاد های ذیربط بماند، شکایت کنید حتما جواب میگیرید فتا در این موارد خوشبختانه نسبت به سالهای قبل پیشرفت چشمگیری داشته 4 1 واکنش ها : Goodzilam ، Hb051 ، R3DN4X314 و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Xman2 9 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 در 3 دقیقه قبل، RT3N گفته است : بخش عظیمی از دیتای تلگرام کاربران ایرانی تقریبا میشه گفت دست همه هست ،حالا نهاد های ذیربط بماند، شکایت کنید حتما جواب میگیرید فتا در این موارد خوشبختانه نسبت به سالهای قبل پیشرفت چشمگیری داشته ولی آخه میگن دیلیت اکانت که بکنی دیگه نمیشه پیداش کرد حذف میشه من می ترسم ضایع بشوم 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر