mahdizeynivand 0 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 سلام دوستان من کالی رو با vm اجرا کردم و الان دستور ifconfig رو در ترمینال وارد میکنم bash: ifcofig: command not found رو برام چاپ میکنه و دستور رو شناسایی نمیکنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 914 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 در 27 دقیقه قبل، mahdizeynivand گفته است : سلام دوستان من کالی رو با vm اجرا کردم و الان دستور ifconfig رو در ترمینال وارد میکنم bash: ifcofig: command not found رو برام چاپ میکنه و دستور رو شناسایی نمیکنه اول با دستور نصب زیر NetTools رو چک کن : sudo apt install net-tools اگه اوکی نشد ، با چه یوزری دستور رو میزنی ؟ اگه روت نیستی با sudo بزن : sudo ifconfig اگه بازم ارور عدم شناسایی دستور رو داد ، ممکنه به خاطر شناسایی نشدن در محیط کاربری باشه ، دستور رو با ادرس کامل بزن ، مثلا : /sbin/ifconfig sudo /sbin/ifconfig 2 1 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n ، johnjones و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrrobot9000 13 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 در 10 ساعت قبل، mahdizeynivand گفته است : سلام دوستان من کالی رو با vm اجرا کردم و الان دستور ifconfig رو در ترمینال وارد میکنم bash: ifcofig: command not found رو برام چاپ میکنه و دستور رو شناسایی نمیکنه شما اصلا اشتباه میزنی ifcofig نیست ifconfig هست 2 3 واکنش ها : RT3N ، genaral ، C0d3!Nj3ct!0n و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
genaral 13 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 از sudo قبل از ان استفاده کن 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر