Masihbnd90 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 سلام دوستان خسته نباشید من تونستم به یه سایت aspx نفوذ کنم شل هم ریختم و به تمام درایو های ویندوز سرور هم دسترسی دارم و از شل aspxspy استفاده میکنم این سایت فایل php رو نمیتونه بخونه منم کلی تحقیق کردم در مورد سایت aspx ولی چیز خاصی ندیدم حالا چطور میتونم به دیتابیس این سایت نفوذ کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر فایل های خود را برای پیوست اینجا بکشید یا فایل های خود را انتخاب کنید مجموع حداکثر حجم مجاز 24.41MB پیوست از رسانه های دیگر تصاویر بارگذاری شده 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilEye 238 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 معمولا رشته اتصال به دیتابیس در فایل aspx قرار داره که ساخت یک صفحه مجزا و دادن رشته اتصال موردنظر میتونی به دیتابیس اش دسترسی پیدا کنی. سایت های دات نت خیلی سخت هک میشن! خوش شانس بودی 2 2 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n ، johnjones ، Masihbnd90 و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilEye 238 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 رشته اتصال در webconfig قرار داره ببخش بالا اشتباه نوشتم 1 1 واکنش ها : johnjones و Masihbnd90 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilEye 238 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 ممکن هم هست که در هر صفحه نویسنده برنامه رشته اتصال خودش تعریف کنه و در webconfig نباشه باید اون وقت .cs فایل هاشو بررسی کنی 3 واکنش ها : Reza.Black ، johnjones و Masihbnd90 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Masihbnd90 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 دوست عزیز تشکر بابات جوابتون نزدیک یک ماهه روش کار کردم تا توستم بهش نفوذ کنم حالا همینجاش موندم الان هر صفحه ی سایت یه فایل کانفیگ داره یعنی من باید الان همه ی کانفیگ هاشو بخونم؟ و اگر هم نو فایل cs باشه اسم خاصی داره یا نه میتونه هر اسمی داشته باشه؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilEye 238 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 لطفاً بیاید تلگرام بنده بهتون بتونم کمک کنم https://t.me/MrCSharpAI 1 1 واکنش ها : johnjones و Masihbnd90 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر