12345mohammad 0 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 سلام وقتی دستورifرا وارد میکنم و بعد else را درهنگام اجرا هر پاسخی که وارد کنم printداخلelseرا نمایش می دهد و به هیچ عنوانifرا نمایش نمی دهد چکار کنم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Drag-Stor 21 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 سلام شما یه لطفی کنین و از برنامه ای که با if و else نوشتین بفرستین . به احتمال زیاد شرطی که برای برنامه گذاشتین اشتباه و برنامه رو اشتباه نوشتین ، ... به هر حال تصویر برنامه ای که نوشتین رو بفرستین تا بهتر بتونم کمکتون کنم. 2 واکنش ها : MR.MSA و R3DN4X314 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Drag-Stor 21 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 برای مثال این یه تیکه برنامه است که از دستور if و else در اون استفاده شده الان توی این بخش میگه که اگه عدد وارد شده به غیر از 1 بود برای من True رو چاپ کن و در غیر این صورت False رو چاپ کن به نظرم شما توی معنای دستور نویس تون اشتباه کردین برای همین هم این مثال آسون رو زدم تا بتونید بهتر متوجه حرفم بشین. :if not 1 ("print("True :else ("print("False 1 واکنش ها : R3DN4X314 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر