iransec2034 7 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان میخواستم بدونم این اتفاق برای شما هم افتاده یا نه من چند وقت پیش درخواست فراموشی رمز ایسنتا رو دادم یکم طول کشید و بین این وقت یک بار هم درخواست ریسند کد یا دوباره ارسال کردن کد روز زدم و برام کد 6 رقمی از فیس بوک اومد و پنج ثانیه بد برام یک کد از طرف یک شماره ایرانسل اومد. اولین پیام همون کد با پیام مخصوصی که اینستا با اسم فیس بوک برای کاربراش میفرسته بود اما پیامی که از خط ایرانسل برام اومد همون کد رو بدون هیچ متن اضافه ای فرستاد و کد هم درست بود . میخواستم بدونم الان من هک شدم ؟ مبایلم یا سیمکارتم یا پیجم یا حتی کامپیوترم چون این درخواست فراموشی رمز رو با کامپیوتر دادم. میخواستم بدونم اینستا از طریق ایرانسل هم کد میفرسته ؟؟؟ و اینکه به فرض که سیمکارتم هک شده باشه اگه سیمکارت و عوض کنم ( خط رو نسوزونم و فقط خود سیمکارت رو عوض کنم) درست میشه یا نه خیلی گیج شدم این چند وقت لطفا همه دوستان کمک کنند اگه اطلاع دارند از این موضوعات خیلی ممنون از انجمن خوبتون. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 911 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در ۱ ساعت قبل، iransec2034 گفته است : سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان میخواستم بدونم این اتفاق برای شما هم افتاده یا نه من چند وقت پیش درخواست فراموشی رمز ایسنتا رو دادم یکم طول کشید و بین این وقت یک بار هم درخواست ریسند کد یا دوباره ارسال کردن کد روز زدم و برام کد 6 رقمی از فیس بوک اومد و پنج ثانیه بد برام یک کد از طرف یک شماره ایرانسل اومد. اولین پیام همون کد با پیام مخصوصی که اینستا با اسم فیس بوک برای کاربراش میفرسته بود اما پیامی که از خط ایرانسل برام اومد همون کد رو بدون هیچ متن اضافه ای فرستاد و کد هم درست بود . میخواستم بدونم الان من هک شدم ؟ مبایلم یا سیمکارتم یا پیجم یا حتی کامپیوترم چون این درخواست فراموشی رمز رو با کامپیوتر دادم. میخواستم بدونم اینستا از طریق ایرانسل هم کد میفرسته ؟؟؟ و اینکه به فرض که سیمکارتم هک شده باشه اگه سیمکارت و عوض کنم ( خط رو نسوزونم و فقط خود سیمکارت رو عوض کنم) درست میشه یا نه خیلی گیج شدم این چند وقت لطفا همه دوستان کمک کنند اگه اطلاع دارند از این موضوعات خیلی ممنون از انجمن خوبتون. مشگلی وجود نداره ، معمولا بعد از درخواست مجدد به خاطر اینکه مشگل عدم دریافت کد به هر دلیلی دوباره تکرار نشه از شماره های داخلی کشور مقصد استفاده میشه ( البته ممکنه فقط برای کشور هایی که مخابرات محدود داخلی دارن اینطور باشه ) ضمنا الان فکر میکنم ده سالی شده باشه که بعد از جعل محتوای سیمکارت ، چند دقه بعد سیم کارت تارگت از کار میوفته 2 1 واکنش ها : johnjones ، mr.hacker-7 و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransec2034 7 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 3 ساعت قبل، R3DN4X314 گفته است : مشگلی وجود نداره ، معمولا بعد از درخواست مجدد به خاطر اینکه مشگل عدم دریافت کد به هر دلیلی دوباره تکرار نشه از شماره های داخلی کشور مقصد استفاده میشه ( البته ممکنه فقط برای کشور هایی که مخابرات محدود داخلی دارن اینطور باشه ) ضمنا الان فکر میکنم ده سالی شده باشه که بعد از جعل محتوای سیمکارت ، چند دقه بعد سیم کارت تارگت از کار میوفته یعنی الان میگید که مشکلی وجود نداره و مبایل و سیم کارت و.... هک نشده ؟؟؟ این اتفاق برای خود شما هم افتاده بود؟؟ برای بخش دوم جوابتونم منظورتون اینه اگه سیمکارت کسی هک بشه سیمکارتش از کار میوفته؟ و هکر نمیتونه بدون داشتن یک سیمکارت جدا با همون خط اطلاعات رو شنود و یا برداشت کنه؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransec2034 7 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 یه موضوع رو یادم رفت که وقتی زنگ میزنم به اون شماره ایرانسل میگه تماس های دریافتی مخاطب مسدود میباشد 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 911 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در ۱ ساعت قبل، iransec2034 گفته است : یعنی الان میگید که مشکلی وجود نداره و مبایل و سیم کارت و.... هک نشده ؟؟؟ این اتفاق برای خود شما هم افتاده بود؟؟ برای بخش دوم جوابتونم منظورتون اینه اگه سیمکارت کسی هک بشه سیمکارتش از کار میوفته؟ و هکر نمیتونه بدون داشتن یک سیمکارت جدا با همون خط اطلاعات رو شنود و یا برداشت کنه؟ دقیقا ، مشگلی وجود نداره خیالت راحت باشه قسمت اخر سوال شدنیه ولی مربوط به پروسه ی شما نمیشه ، ضمنا با الگوریتم A51 رمزنگاری میشن 3 واکنش ها : RT3N ، mr.hacker-7 و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر