mm.he4404 4 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام دوستان من تازه شروع به یادگیری کردم . کسی هست که کمک کنه بدونم مشکل چیه؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,285 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 https://guardiran.org/topic/1252-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C/ میتونید پسورد لیست خاص هم درست کنید مثلا اگر بخواین یک اسم اول پسورد لیست باشه میتونید به شکل زیر استفاده کنید crunch 10 10 -t @@@@@@0728 -o /root/birthdaywordlist.lst مثلا در این مثال در آخر همه پسوردها که ساخته میشه 0728 وجود داره آموزش کامل استفاده از اینو تصویری داده بودم تو فعالیتهام باید باشه 2 1 واکنش ها : johnjones ، RT3N و mm.he4404 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mm.he4404 4 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 12 دقیقه قبل، proxy گفته است : https://guardiran.org/topic/1252-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C/ میتونید پسورد لیست خاص هم درست کنید مثلا اگر بخواین یک اسم اول پسورد لیست باشه میتونید به شکل زیر استفاده کنید crunch 10 10 -t @@@@@@0728 -o /root/birthdaywordlist.lst مثلا در این مثال در آخر همه پسوردها که ساخته میشه 0728 وجود داره آموزش کامل استفاده از اینو تصویری داده بودم تو فعالیتهام باید باشه خیلی ممنون که توضیح دادین برای ارور no such file r directory هم اگه میشه توضیح بدین .باز هم بسیار ممنونم. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,285 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 1 دقیقه قبل، mm.he4404 گفته است : خیلی ممنون که توضیح دادین برای ارور no such file r directory هم اگه میشه توضیح بدین .باز هم بسیار ممنونم. -o /Desktop/mohammad.txt اگه بازم نشد مسیر روت رو بدین یه مسیری رو بدین که مطمئن باشید وجود داره و اینکه به بزرگ و کوجک بودن حروف هم دقت کنید 1 1 واکنش ها : RT3N و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mm.he4404 4 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 11 دقیقه قبل، proxy گفته است : -o /Desktop/mohammad.txt اگه بازم نشد مسیر روت رو بدین یه مسیری رو بدین که مطمئن باشید وجود داره و اینکه به بزرگ و کوجک بودن حروف هم دقت کنید خیلی ممنون از مسیر home/mohammad که رفتم درست شد اما از مسیر روت میگه permission denied بعد نمیشه کاری برای حجم بالای فایل کرد؟(: 1 1 واکنش ها : proxy و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,285 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 6 دقیقه قبل، mm.he4404 گفته است : خیلی ممنون از مسیر home/mohammad که رفتم درست شد اما از مسیر روت میگه permission denied بعد نمیشه کاری برای حجم بالای فایل کرد؟(: chmod 777 /root/ وقتی دسترسی ندارد باید بهش دسترسی بدین نه من برای حجمش نظری ندارم حالا دوستان بلد باشن راهنمایی میکنن 1 2 واکنش ها : johnjones ، mm.he4404 و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر