MR.MSA 2,136 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 با سلام خدمت دوستان عزیز در این تاپیک هر کس تمایل دارد sql injection رو یاد بگیرد (به صورت انلاین ) که خودم آموزش می دهم اینجا اعلام کند . توی تلگرام آموزش می دهم . ابتدا باید این جا اعلام کنید تا برای شما پیام ارسال کنم . فقط کسانی که ثبت نام کردن می توانند در اموزش شرکت کنند و دیگر یه عضو خوب باشه تو انجمن ، فعال و گذاشتن پست و... امیدوارم لذت ببرید . 😅 4 1 واکنش ها : johnjones ، ali-98 ، R3DN4X314 و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 911 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 در 7 دقیقه قبل، MR.MSA گفته است : با سلام خدمت دوستان عزیز در این تاپیک هر کس تمایل دارد sql injection رو یاد بگیرد (به صورت انلاین ) که خودم آموزش می دهم اینجا اعلام کند . توی تلگرام آموزش می دهم . ابتدا باید این جا اعلام کنید تا برای شما پیام ارسال کنم . فقط کسانی که ثبت نام کردن می توانند در اموزش شرکت کنند و دیگر یه عضو خوب باشه تو انجمن ، فعال و گذاشتن پست و... امیدوارم لذت ببرید . 😅 ضمن تشکر از ایده و فعالیت ، آموزش باید داخل انجمن باشه تا طبق چهارچوب های مشخص شده پیش بره هرگونه آیدی دادن و ارجاع عمومی کاربران به بیرون از انجمن به دلایل متعدد ، مثل امنیت کاربرامون و مسئولیت انجمن اکیدا ممنوع 2 واکنش ها : johnjones و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.MSA 2,136 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 اها خوب پس این تاپیک رو حذف کنید . خیلی ممنون از اینکه انقدر راهنمایی می کنید خیلی تشکر 2 1 واکنش ها : R3DN4X314 ، johnjones و ali-98 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R3DN4X314 911 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 هر از گاهی یه نمونه اینجوری دیده میشه ، این بار فرصت شد اشاره ای به دلایلش بشه تاپیک قفل و تو ارشیومون میمونه بلکه در آینده دوستای دیگه هم متوجه موضوع بشن 2 1 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n ، johnjones و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر