tarac 10 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 با سلام من می خواستم بدونم چرا برنامه hammer با اینکه تمام کارایی که میکردم بازم باز نمیشه می خواستم کمکم کنید تا برنامه رو با فرمت پایتون باز کنم موقع باز کردن یک لحظه cmd باز و بعد بسته شده اگه امکانش باشه من فایل رو اینجا قرار بدم یکیم برنامه halk هستش که اونم همین موضوعه hammer.py hulk.py 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.MSA 2,239 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 با سلام خدمت شما دوست عزیز این تاپیک شاید مفید باشه به صورت تصویری و ویدئویی اموزش داده شده (لینوکس) 4 1 واکنش ها : ali-98 ، johnjones ، RT3N و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.MSA 2,239 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در ضمن توجه داشته باشید فکر کنم فایل headers.txt رو لازم داره . لینک گیت هاب : https://github.com/cyweb/hammer 5 واکنش ها : mmj-sys ، johnjones ، proxy و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarac 10 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 برایه این موضوع باید فقط با لینوکس باشی با ویندوز نمیشه 2 واکنش ها : johnjones و MR.MSA به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.MSA 2,239 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 برای ویندوز از hammer استفاده نکنید . ابزار های ویندوزی در قسمت dos و ddos هست . موفق و پیروز باشید . 6 واکنش ها : johnjones ، proxy ، tarac و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarac 10 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 سلامی دوباره برنامه ای می خوام که بشه تکی به یک ایپی مودم اتک زدن من خودم مورد حمله قرار گرفتم که دوستم بود برای اینکه ثابت کنه مخابرات راحت اتک میخوره ومن می خواستم بدونم اون برنامه چیه ولی از زبون خودش اون برنامه یا کد نیست اون با یه سایت اون اتکو زد 1 1 واکنش ها : MR.MSA و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarac 10 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 لطفا یه برنامه خوبم برای اتک زدن به مودم روی ویندوز معرفی کنید 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,183 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در 2 ساعت قبل، tarac گفته است : لطفا یه برنامه خوبم برای اتک زدن به مودم روی ویندوز معرفی کنید برای حمله تکذیب سرویس روی شبکه های بی سیم از aireplay-ng استفاده میشه تا بتونن از پکت ها هندشک بگیرن 4 1 واکنش ها : johnjones ، MR.MSA ، SRX و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر