Zed 447 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام دوستان امیدوارم روزی خوبی داشته باشید داخل انجمن onion mail رو سرچ کردم اما چیزی به چشمم نخورد پس اومدم که این آموزش رو منتشر کنم بعید میدونم تا حالا داخل وب همچین آموزشی بود باشه : ) خب بریم ببنیم قرار چی یاد بگیریم همون طور که میدونید برای هکر های کلاه سیاه شناخت نشدن خیلی مهم هست مخصوص داخل وب تاریک و تور که اوضاع خیلی خطریه پس معلوم طرف دوست نداره بیاد داخل گوگل ی ایمیل بسازه که اگر جیمیل پشتیبانی یا شمارش رو به عنوان پسورد دو مرحله نزاره روش احتمال کرک پسورد و نفوذ به جیمیلش بالاست خب هکر نمی خواد شمارش رو کسی داشته باشه با رد پایی جا بزاره در اینجاست که onion mail ها وارد بازی میشن پس تا الان دستتون اومد که این جیمیل ها دقیقا به چه دردی می خورن البته این جیمیل ها خوبی های زیادی دارن کنترل پنل به خصوص ورود و خروج رمز نگاری شده از طریق تور راحتی فرستادن ویروس و دیگه نگم برات که چه کار هایی میشه باهاشون کرد خب حالا که نوبت ساخت این نوع جیمیل هاست اول از همه بهتون پیشنهاد می کنم VMware رو نصب کنید داخل ی ماشین مجازی نصب کنید (پیشنهاد من به شما ویندوز 7 32 bit هست) بعد از این کار که فکر کنم تقربیا همه بلد باشن ویندوز 7 نصب کنن اما من آموزش نصب ویندوز 7 و مجازی سازی کردن هم میگم که از 0 تا صد باشه پس تا الان هرچی گفتم رو بزارید کنار بریم برای نصب پیشنیاز ها اول باید نرم افزار vmware workstation رو نصب کنید شما می تونید از مجازی ساز های دیگه مثل VirtualBox هستن ولی من از VMware استفاده می کنم برای دانلود این نرم افزار شما می تونید از این لینک ها دانلود کنید اما قبل از دانلود باید نگاهی به سیستم شما انداخت چرا که شرکت VMware از نسخه 12 به بعد چیز هایی رو در برنامش تغییر داده که ظاهر از نسخه 12 به بعد روی سیستم های قدیمی جواب نمیده پس من هم لینک نسخه 12 رو میزارم هم نسخه 16 که دانلود نرم افزار بسته به سیستم شما متفاوت هست نسخه 12 نسخه 16 خب بعد از دانلود نرم افزار میرسیم به نصبش که خیلی خیلی راحت هست من ویدیوش رو قرار میدم Rec 0008.mp4 5 واکنش ها : MrExploit ، MR.MSA ، SRX و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Zed 447 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 دوستان سلام مجدد گفتم ادامه آموزش رو داخل یک تاپیک دیگه بریم که شما خسته نشید خب تا اینجا VMware رو نصب کردیم و باید بریم سراغ نصب ویندوز 7 لینک دانلود ویندوز 7 نصبش رو هم که دیگه هم از ما وارد تر هستید تا اینجا پیشنیاز ها نصب شد حالا باید یک وی پی ان نصب کنیم برای مقابله با خطرات احتمالی از این لینک می تونید proton vpn رو دانلود کنید و اشتراک یک هفتگی رو فعال کنید اگر هم خودتون وی پی ان دارید که چه بهتر بعد از نصب وی پی ان نوبت به دانلود tor وب میرسه از این لینک می تونید دانلودش کنید البته عرضم به حضور شما که داخل ایران این سایت فیلتر هست اما ما ایرانی ها خدایان دور زدن تحریم و فیلترینگ هستیم پس با فیلتر شکن وارد بشید بعد از دانلود و نصب تور که واقعا چندتا next ساده هست میرسیم به غول مرحله آخر وی پی ان خودتون رو روشن کنید به تور کانکت شید بالاخره انتظار ها به پایان رسید xD بریم برای ساخت جیمیل وارد این سایت بشید SITE بعد از ورود به این سایت با چنین صحنه ای مواجه میشید از بین این سایت ها یک کدوم رو برای ساخت جیمیل انتخاب کنید که من سایت Anonymous یا anon01 رو پیشنهاد می کنم بعد از ورود به هر کدوم از این سایت ها باید از قسمت Sign UP اقدام به ساخت جیمیل کنید اگر مراحل رو درست پیش رفته باشید این اطلاعات برای شما به نمایش در میاد برای استفاده از این سرویس باید نرم افزار مخصوص به اون رو نصب کنید که این پایین براتون آپلود می کنم نرم افزار مورد نظر بعد از دانلود و نصب نرم افزار برنامه رو اجرا کنید با همچین صفحه ای مواجه میشید که باید اطلاعاتی که بالا بهتون داد رو وارد کنید بعد از اون ok رو بزنید و از این جیمیل لذت ببرید این جیمیل برای ساخت اکانت اینستاگرام , سایت هایی که نیاز به عضویت دارن تست شده و به خوبی کار انجام میده استفاده از این جیمیل بسته به دانش شما هست در آینده آموزش استفاده از تمامی قابلیت هاش رو میزارم اگر سوالی انتقادی پیشنهادی بود در خدمتم روز خوش 5 واکنش ها : MrExploit ، MR.MSA ، SHIWPTS13 و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر