Zed 447 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام دوستان باز هم من اومدم به این عکسی که میزارم نگاه کنید شاید براتون جالب باشه که من اینقدر ادم بی کاری هستم که بشینم ارم ویندوز رو طراحی کنم خب معلومه نه خیر امروز اومدم به شما ی سایت رو معرفی کنم که عکس رو میگیره و با حروف طراحی شده رو بهتون میده این لینک همون سایت هست فقط کافی وارد سایت بشید و از برگه ها برگه convert رو انتخاب کنید و هر متودی رو که دوست دارید نسبت به کاری که می خواید انجام بدید انتخاب کنید از قسمت Image file: می تونید تصویر مورد نظر خودتون رو به سایت بدید و از قسمت Image width: می تونید مقداری بزرگ یا کوچیک بودن تصویر رو انتخاب کنید و در آخر روی Convert کلیک کنید و عکس مورد نظر تون رو به صورت نوشته تحویل بگیرید که می تونید کپیش کنید و استفاده کنید این آموزش بیشتر برای زیبا تر شدن ابزار های که میسازید هست و هر جایی هم که دوست داشته باشید می تونید ازش استفاده کنید امیدوارم به کارتون بیاد و رازی باشید تا آموزش های بعدی در پناه حق 👋 8 3 واکنش ها : MrExploit ، jen_avare ، C0d3!Nj3ct!0n و 8 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر