Zed 439 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام بازم منم امیدوارم روز خوبی داشت باشید امروز با یک حرکت خطر ناک اومدم می خوای بریم اسم میزبان رو تغییر بدیم از همین الان بهتون هشدار بدم که ممکن کالیتون بر باد بره پس مراقب باشید من هیچ مسئولیتی رو نمیپزیرم چون خودم تست کردم کار کرد گفتم به شما هم بگم حالا اصلا نام میزبان کدوم نام هست کجا نمایش داده میشه عرض به حضور شما که این دوست عزیزمون که دورش خط کشیدم نه اون ی دوست عزیزمون رو میگن اسم میزبان حالا من دوست دارم عوض کنم خب مثل بچه ادم میرم عوض می کنم 😁 بریم سراغ کار خودمون اول ترمینال رو باز می کنید بعد دستور زیر رو وارد می کنید اول می نویسم بعد توضیح میدم sudo nano /etc/hostname sudo میزنیم که بهمون اجازه بده روی فایل مورد نظر ادیت بزنیم nano هم که یک ویرایشگر هست /etc/hostname مسیر فایل مورد نظر هست (به علت زبان شیرین پارسی اسلش{/}افتاده جلویhostname که به بزرگی خودتون ببخشید و یک فایل نت پد که همه دستور ها داخلش باشه این پایین میزارم تا مشکلی نداشته باشید ) بعد از زدن این دستور زیبان با یک چنین صفحه زیباتری رو به رو میشید ( به اون ترمینال سمت چپ دقت نکنید برای این گزاشتمش ک بدونید از جایی این پست رو اسکی نرفتم ) خب این صفحه زیبا داره به زبون ساده داره میگه : اگه تو همونی هستی که میگی بیا پسورد رو وارد کن ببینم 😆 ی جورایی کالی داره میگه ثابت کن بهم که تو همونی 😂 اینجا باید پسوردتون رو بزنید و بعد از زدن پسورد با یک صفحه خشگل که این پایین میزارم مواجه نمیشید بلکه میبینیدش 😁 اینجا شما نام میزبان رو میبینید که می تونید تغییرش بدید که من خوشم میاد بزارم Anonymous حالا شما هر جور راحت هستید به دین شکل می نویسید و ctrl + X رو میزنید یعنی من می خوام خارج بشم که با این تصور مواجه میشید اینجا کالی میگه می خوای برات سیو کنم که شما میگید ی من و با فشار دادن کلید y و بعد از اون زدن Enter فایل رو سیو می کنید به محض زدن Enter با این صفحه مواجه میشید حالا وقتشه که بریم سراغ دستور بعدی حالا دستور زیبای sudo nano /etc/hosts میزنید و با این صفحه مواجه میشید اون کالی رو میبینید اون وسط میرید تغییر میدید دقیقا باید همون اسمی که قبلا گزاشتید رو اینجا هم بزارد و مثل فایل قبل سیو کنید بعد از سیو کردن با این صفحه مواجه میشید میبینید که همچنان کالی به قوت خودش باقی هست پس یک بار سیستم رو با دستور sudo reboot reboot می کنیم و وقتی کالی بیاد بالا اسم میزبان شما تغییر کرده دقت کنید یوزر تغییر نکرده اسم میزبان تغییر کرده به این شکل تا تاپیک های بعدی در پناه حق 👋 فایل نوت پد دستورات : Kali.txt 8 1 واکنش ها : MR.MSA ، SRX ، SHIWPTS13 و 6 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر