Mr.Night 37 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام آدرس صفحه ادمین رو درست میدم یوزر ادمین هم درسته ولی بازم خطا میده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,168 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 25 دقیقه قبل، Mr.Night گفته است : سلام آدرس صفحه ادمین رو درست میدم یوزر ادمین هم درسته ولی بازم خطا میده با سلام از wpscan استفاده کنید حتما جواب میگیرین 2 1 واکنش ها : SRX ، Mr.Night و MR.MSA به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_zho 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 پسورد اشتباه هست حتما 1 واکنش ها : SRX به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SRX 469 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 3 ساعت قبل، Mr.Night گفته است : سلام آدرس صفحه ادمین رو درست میدم یوزر ادمین هم درسته ولی بازم خطا میده درود/ افزونه ها و موارد دیگری هستند که صفحه لاگین را مثلا فقط به آی پی خاصی نشان می دهند. یا اینکه پسورد شما درست است اما فقط افراد بخصوصی با آی پی خاصی می توانند لاگین کنند. یا همون طور که @ehsan_zho گفتند شاید پسورد اشتباهه. حرف @proxy هم درسته، wpscan نسبت به ابزاری که قبلا بهتون دادم خیلی کاربردی تره. و اینکه فقط روی یوزر admin تست نکنید! می تونید روی یوزر های دیگه هم تست کنید.(مثلا این سایت غیر از admin، یوزر های hosein و behnam را هم دارند) سایتی هم که به عنوان تارگت قرار دادید(مطابق تصویر) یک سایت ایرانی بوده و انجام هر گونه تست نفوذ روی اون مشکل داره. موفق باشید.🌹 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Night 37 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام این آدرس صفحه ادمین درست هستش و حتی با مرورگر رفتم به صفحه لاگینش و برام نشونش داده پسورد لیست هم که هرچی میزارم فرقی نداره نام کاربریشم admin بود با ?author=1 فهمیدم ولی همش خطا میده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,168 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 4 ساعت قبل، Mr.Night گفته است : سلام این آدرس صفحه ادمین درست هستش و حتی با مرورگر رفتم به صفحه لاگینش و برام نشونش داده پسورد لیست هم که هرچی میزارم فرقی نداره نام کاربریشم admin بود با ?author=1 فهمیدم ولی همش خطا میده آدرس سایت رو بدین براتون تست کنم ببینم چی میشه 1 1 واکنش ها : MR.MSA و Mr.Night به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nnje 901 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 12 ساعت قبل، Mr.Night گفته است : سلام آدرس صفحه ادمین رو درست میدم یوزر ادمین هم درسته ولی بازم خطا میده سلام دوست عزیز قرار دادن تارگت ایرانی یا هر نوع سوالی برای دسترسی گرفتن به تارگت های ایرانی در انجمن ممنوع هست بارها تذکر داده شده ولی همچنان مشاهده میکنیم که بعضی از کاربران بدون توجه به قوانین سایت اقدام به ایجاد تاپیک میکنن دوستان قبل از پاسخ به موضوعی ابتدا تارگت رو بررسی کنید. 3 واکنش ها : MR.MSA ، KR0N0S و SRX به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Night 37 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 10 ساعت قبل، proxy گفته است : آدرس سایت رو بدین براتون تست کنم ببینم چی میشه www.downloadha.com به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر