payam99 5 گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 10:28 سلام به همگی من یک وب سایتو با چند تا ابزار مختلف امنیتی چک کردم و میخوام بدونم که آیا مشکل خاصی داره که بشه بهش نفوذ کرد اما در این زمینه تخصص کافی ندارم و از بقیه اعضا که در این زمینه تخصص دارند درخواست راهنمایی دارم. نمیتونم اسم وب سایتو به صورت عمومی اینجا منتشر کنم و اگه کسی تمایل به راهنمایی داره ممنون میشم که جواب بده. با تشکر. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,152 گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 10:51 در 20 دقیقه قبل، payam99 گفته است : سلام به همگی من یک وب سایتو با چند تا ابزار مختلف امنیتی چک کردم و میخوام بدونم که آیا مشکل خاصی داره که بشه بهش نفوذ کرد اما در این زمینه تخصص کافی ندارم و از بقیه اعضا که در این زمینه تخصص دارند درخواست راهنمایی دارم. نمیتونم اسم وب سایتو به صورت عمومی اینجا منتشر کنم و اگه کسی تمایل به راهنمایی داره ممنون میشم که جواب بده. با تشکر. با سلام دوست عزیز اول اینکه از موضوع مناسب استفاده کنید وقتی میخواین سوال بپرسین اگر سوالی دارین که نمیشه در انجمن بپرسین بیاین دیسکورد تا راهنمایتون کنم 4 2 واکنش ها : Reza.Black ، MR.MSA ، SRX و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payam99 5 گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 13:59 تشکر از شما. یک پیام برای شما فرستادم. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر